Gjimnazet dhe 9 vjecaret e kane pushim neser. Po universitetet?Moti i keq, Ministria e Arsimit vendos ndërprerjen e mësimit ditën e premte
Si pasojë e motit të keq, me shira të dendur, Ministria e Arsimit vendos ndërprerjen e mësimit ditën e nesërme.
“Për shkak të përkeqësimit të motit në të gjithë vendin, si dhe nga informacionet e marra nga Drejtoritë Arsimore Rajonale dhe Zyrat Arsimore mbi situatën e reshjeve të dendura të shiut, Ministria e Arsimit, Sportit dhe Rinisë njofton pezullimin e procesit mësimor, në datën 01 dhjetor 2017, në të gjitha institucionet arsimore të arsimit parauniveristar”, thuhet në njoftim.
Dita e humbur e procesit mësimor do të zëvendësohet një ditë tjetër.

Por cilat universitete apo fakultete e kane pushim neser?

Sipas njoftimeve dhe kontaktimi i "Provimeve te Matures" neser kane njoftuar qe do e kene pushim Fakulteti Ekonomik i Tiranes, Fakulteti i Gjuheve e te Huaja Tirana, Universiteti i Durresi Aleksander Moisiu. Universiteti i Mjekesise Tirane ka mesim neser (te pakten deri tani) por neser do propozohet qe mungesat te mos merren parasysh. 
Share:

0 comments:

Post a Comment

---
provimetematures@gmail.com
Powered by Blogger.

Popular Posts