Sikur FIFA të ishte shtet..

1) FIFA pret më shumë të ardhura nga Kupa e Botës 2014, se sa ka fituar Malta në një vit

2) Presidenti I FIFA-s ka qenë më gjatë në pushtet se sa autokrati algjerian, Abdelaziz Bouteflika dhe Presidenti rus, Vladimir Putin

3) Ka më pak gra në organin udhëheqës të FIFA-s, se sa në qeverinë somaleze

4) FIFA është vetëm tre vjet më e re në moshë se sa Australia

5) FIFA ka më shumë vende anëtarë se sa OKB-ja

6) Një zyrtar i FIFA-s akuzohet se ka paguar më shumë rryshfet, se sa akuzohet Silvio Berlusconi.
Share:

0 comments:

Post a Comment

---
provimetematures@gmail.com
Powered by Blogger.

Popular Posts