Një pyll copy-paste në Holandë
Një pyll copy-paste në Holandë
Në rrjetin social Reddit e kanë pagëzuar si pylli copy-paste. Fotoja shpjegon plotësisht arsyen e këtij emërtimi, pasi duket sikur është shkëputur një pjesë pylli, për t’u vendosur më pas në fushë. Në fakt, “Green Cathedral” është një instalacion i vitit 1987 dhe gjendet në Holandë, në afërsi të qytezës Almere. 178 pemë janë mbjellë për të rikrijuar figurën e katedrales Notre Dame de Reims në Paris. Gjatë viteve, pemët e dëmtuar janë zëvendësuar gradualisht. Aktualisht, “katedralja e gjelbër” shërben si vend ku zhvillohen martesa, rite funebre dhe ceremoni fetare.
Share:

0 comments:

Post a Comment

---
provimetematures@gmail.com
Powered by Blogger.

Popular Posts