Nëna fal përdhunuesin e së bijës


Nëna fal përdhunuesin e së bijës
Një nënë në Shtetet e Bashkuara të Amerikës u bë protagoniste e një akti të rrallë mëshire dhe humanizmi, duke falur në sallën e gjyqit përdhunuesin e vajzës së saj.

Akti i jashtëzakonshëm ndodhi ndërsa 16-vjeçari Ma’lik Richmond, shpërtheu në lot kur gjykatësi e shpalli fajtor për përdhunimin.

Ai iu afrua nënës së viktimës, duke i thënë: “Më vjen shumë shumë keq”. E përmalluar, ajo iu përgjigj: “E di, prandaj ke faljen time”.

Ndërkohë, edhe vetë viktima e përdhunimit, duket se i dha faljen e saj dy të panderhurve, Richmond dhe bashkëautorit të krimit, Trent Mays.

Ndonëse ajo nuk ishte e pranishme, prokurori i çështjes deklaroi në mediat amerikane: “Vajza dhe familja e saj janë shumë besimtarë. Ata po luten edhe për dy autorët e këtij krimi gjithashtu”.

Dyshja Richmond-Mays u shpall fajtore për përdhunimin dhe rrahjen brutale të një bashkëmoshatareje të tyre, identiteti i të cilës nuk u bë i njohur për shkak të moshës. Dënimi i tyre do të vendoset më vonë gjatë muajit.
Share:

0 comments:

Post a Comment

---
provimetematures@gmail.com
Powered by Blogger.

Popular Posts