Misteret e disa kishave Amerikane

Ne këtë material ka disa fakte qe nuk kane gjetur shpjegim nga autoritetet perkatese për ndodhitë e mëposhtmesh.

Kisha Baptiste (Monticello, Misisipi)

Është thënë që në mesnatë, duke udhëtuar poshtë rruges Nola në mes të kishës e cila duket se gjithmonë ka diçka të çuditshme me ngjyra të ndezura në dritare. Disa njerëz kanë pretenduar të hynin në kishë dhe të takohem me një grua me fustan të bardhë që do tu shkonte pas tyre,jashtë ndërtesës se kishes.

Kisha Shtepia e Drites Church (Clayton, Oklahoma)

Njerëzit thonë se kur përreth kishes nuk ka njerz ata kanë dëgjuar zëra te padeshifruar(unexplainable),qe shoqerohen me rreze drite rreze mbi kishe dhe jashtë saj. Të gjitha ngjarjet e çuditshme janë raportuar se zhvillohen në mes të natës.

Kisha Westminster (Baltimore, Maryland)

Disa nga varret në këtë kishë kane një të kaluar shume prapa, në Vitet 1700.Ky është vendi ku eshte kryer varrimi i autorit Poe Edgar Allen,qe u be famëkeq .Gjuetarët Ghost shkojne shpesh ne kete kishe duke ndermarre udhëtime te gjata. Me pajisje, të tilla si EMF(detektore Elektronike te fushës magnetike ) dhe EVP (Dukuri Elektronike Zëri) është raportuar se shpesh shfaqen rastësishëm dukuri te ndryshme shpirtërore. Fakti i mesiperm ka qenë raportuar si ”Aktivitet Fantazmash”

Kisha Samari (Jasper, Alabama)

Hekurudhat janë të vendosura në afërsi të kishës. Një ditë, një njeri duke punuar në hekurudhë humbi dorën e tij.  Legjenda thote, se në qoftë se ju uleni në makinën tuaj duke udhetuar mbi hekurudhe,ju mund të dëgjoni shpirtin e nje njeriu dhe goditjen e tij në binarë.Një individ pohoi se ai e dëgjoi larg nga ky vend një goditje te shpejtë qe ishte mbërthyer në automjet.(mbasi kishte kaluar nga ky vend)Kisha Samari

Kisha Old Caryville shkollë (Caryville, Wisconsin)

Më shumë se 30 vjet më parë, investitorët kishin planifikuar shkatërrimi e kishes s vjeter Caryville, për të ndërtuar një të re. Prifti nga zemerimi i madh qe pati per prishjen e kishes,vdiq pas disa kohesh. Është thënë se që nga vdekja e tij, shumë gjëra të çuditshme zhvillohen në territorin e kishave. Një mister i lidhur me kete kishë ishte vdekja e një djalë i ri, i cili mori pjesë në nje meshe, Thashethemet thone se qoftë se uleni në tavolinën ku djali vdiq ,ju mund të përjetoni një nxitim te rastësishëm që përshkon nëpër trupin tuaj.Aresyeja …e pa spiegushme.

Kisha Main Street (Mechanicville, New York)

Thuhet se shpirt i një ish-ushtari qe eshte i lidhur me pronat e kishës shetit neper territore te saj. Ai shpesh fajësohet për thyerjen e sistemit të ngrohjes gjatë dimrit, dhe për nderprerjen e dritatave.

Kisha Krakow Church (Nebraska)

Një manastir i vjetër ka qene ne afërsi të kishës para se të prishej.Thuhet se në qoftë se kaloni para kishës, perseri mund të shihni imazhin e manastirit te vjeter..Një tjetër thenie është se një dukuri shpirtërore mund të shihet duke vallezuar i varur në pemë.
Share:

0 comments:

Post a Comment

---
provimetematures@gmail.com
Powered by Blogger.

Popular Posts