Ja pse doktorët e kanë shkrimin e keq

Të gjithë e dimë se mjekët kanë shkrimin e keq dhe pothuajse të palexueshëm.

Studimet e bëra së fundmi kanë treguar se doktorët kanë shkrimin e keq ngase truri i tyre punon më shpejt se duart e tyre.
Share:

0 comments:

Post a Comment

---
provimetematures@gmail.com
Powered by Blogger.

Popular Posts