A mund të bëheni më të mencur nëse shkruani me dy duart?Ekspertët mbesin të ndarë nga një teknikë e çuditshme e stërvitjes së trurit.

Nëse do t’ju ofrohej mundësia të shkruani me të dy duart në vend se me vetëm njërën, ju mund të mendoni që kjo mund të bëj trurin tuaj të punoj më shpejt, shkruan “Daily Mail”.

Kjo është premisa e shitur nga kompanitë në mbarë botën, të cilat shesin aktivitetet premtuese të “trajnimit të trurit” duke u bërë ambidextrous (që përdor dy duart njëlloj), mund t’i bëj njerëzit më të shpejtë në aritmetikë, ose edhe më të mirë në provime.

Por ekspertët kanë thënë se realiteti është shumë më i komplikuar se kaq dhe faktet tregojnë se nuk ka lidhje mes ambidexter-isë dhe funksionit të trurit.
Share:

0 comments:

Post a Comment

---
provimetematures@gmail.com
Powered by Blogger.

Popular Posts