A e dini pse rrjetet sociale përdorin ngjyrën e kaltër?

Të gjitha rrjetet sociale, si Instragram, Facebook, Twitter, Linkedin, Tumblr, përdorin ngjyrën e kaltër… Athua pse? Siç shkruan revista franceze “Slate”, e kaltra është ngjyra e elementeve natyrore, si deti dhe qielli, që asociojnë në paqe dhe relaksim. Këtë ngjyrë e përdorin edhe kompanitë e ilaçeve, policia dhe secili sektor që ka nevojë për besim e siguri, transmeton Telegrafi. Arsye tjetër pse Facebook përdor të kaltrën, thuhet se themeluesi Mark Zuckerberg është daltonist ndërsa e kaltra është e vetmja që e dallon. /Telegrafi/
Share:

0 comments:

Post a Comment

---
provimetematures@gmail.com
Powered by Blogger.

Popular Posts