Vendet ku njerëzit rrezikojnë jetën vetëm për t’i vizituar

Disa njerëz shkojnë në vende të rrezikshme dhe rrezikojnë jetën atyre, vetëm për të përfunduar aventurën e tyre.
Vendet që do t’i shihni në listën më poshtë, janë vende të rrezikshme të cilat lehtë mund t’ua marrin jetën vizitorëve të tyre, nëse nuk janë aq të kujdesshëm.

Këto janë vendet e rrezikshme, në të cilat njerëzit rrezikojnë jetën vetëm për t’i vizituar:

Kjeragbolten, Norvegji
Ura në Alpet Zvicerane, Zvicër
El Caminito Del Rey, Spanjë
Pishina e djallit, Zambia
Shkëmbinjtë e Moher, Irlandë
Mali “Huashan”, Kinë
Huayna Picchu, Peru
Share:

0 comments:

Post a Comment

---
provimetematures@gmail.com
Powered by Blogger.

Popular Posts