Raundi i dyte. Datat , si aplikohet , pagesat dhe info te tjera.

Pasi mbaron raundi i pare maturantet kane edhe nje mundesi tjeter - RAUNDIN E DYTE. Po kush mund te aplikoj te raundi i dyte? Te raundi i dyte aplikojne te gjithe ata qe nuk jane te rregjistruar ne universitet. Per ata qe jane te rregjistruar tashme ne nje dege dhe duan te aplikojne te raundi i dyte , ju duhet te CRREGJISTROHEN ne date 12 SHTATOR. E vetmja date per crregjistrim!  Ne datat 15 deri ne 22 shtator eshte aplikimi per ne raundin e dyte. Do keni mundesi te plotesoni serisht 10 dege. Mund te jene 10 preferenca te ndryshme ose te njejta. Datat e aplikimit jane si me poshte. 

Po cfare degesh kam te aplikoj te raundi i dyte? Vetem ato dege te cilat kane KUOTA TE LIRA ne daten 13. Te gjithe ata maturante te cilet nuk kane bere nje pagese per raundin e pare duhet te shkojne te gjimnazi te marrin nje mandat dhe te shkojne ta paguajne te posta ose banka te pakten nje dite para aplikmit. Vlera eshte rreth 2000 leke. Maturantet e tjere te cilet e kane bere kete pagese nuk eshte e nevojshme ta bejne serisht. Aplikimi do behet sic u be ne raundin e pare. Do hyni te linku i publikuar te faqja e provimet e mature ose ne instagram @studentet dhe do plotesoni te dhenat si ID e maturantitn , emrin mbiemrin dhe do selektoni dhe 10 dege ku ju doni te vazhdoni. Pas aplikimt ashtu si te raundi i pare edhe raundi i dyte do kete 7 faza. Keto faza do ndahen perseri nga 48 ore.
- Faza e parë = 1 - 2 tetor.
- Faza e dytë = 3 - 4 tetor.
- Faza e tretë = 5 - 6 tetor.
- Faza e katërt = 7 - 8 tetor.
- Faza e pestë = 9 - 10 tetor.
- Faza e gjashtë = 11 - 12 tetor.
- Faza e shtatë = 13 - 14 tetor.

Ne fazen e fundit nuk del e verdh dega por direkt jeshile. Prandaj maturantet ne fazen e fundi duhet te jene te vemendshem ne menyre qe sapo tju behet ngjyra jeshile te shkojne te rregjistrohen.

Ne 16 tetor fillon UNIVERSITETI. Pra , te gjithe fillojne ne nje date.
SUKSESE!
Share:

0 comments:

Post a Comment

---
provimetematures@gmail.com
Powered by Blogger.

Popular Posts