Katërvjeçarja ka lexuar mbi njëmijë libra

Daliyah Arana nga Shtetet e Bashkuara, që është katërvjeçare, ia ka dalë të lexojë më shumë se njëmijë libra.

Para se të mbushte tre vjet, ajo e ka lexuar librin e parë të ilustruar dhe që atëherë nuk e ka ndaluar këtë pasion,.

Lexoi më shumë se njëmijë libra edhe pse shumë e vogël
Nëna saj e ka regjistruar në një program përmes të cilit fëmijët lexojnë shumë libra para se të hyjnë në shkollën fillore. Mirëpo, Daliyah e ka bërë këtë shumë më herët. Për këtë arsye, e ëma Haleema i ka shkruar një letër Kongresit të Bibliotekave, ku i ka treguar titujt dhe shifrën e librave  që i ka lexuar e bija.


Vogëlushja shpallet si Bibliotekistja e Ditës
Për këtë arsye, vogëlushja është shpallur si Bibliotekistja e Ditës dhe ka pasur mundësi që të vizitojë të gjitha kthinat e ndërtesës dhe të qëndrojë në sektorin e fëmijëve.
Share:

0 comments:

Post a Comment

---
provimetematures@gmail.com
Powered by Blogger.

Popular Posts