Jeni të varur nga kafeina? Ja ku qendron problemi juaj..


Sipas studiuesve, varianti gjenetik në mënyrë të veçantë duket të jetë i lidhur me konsumimin e kafes. Gjithashtu një ekip tjetër hulumtuesish nga Italia, Skocia, Holanda filluan të hetonin…
Sipas studiuesve, varianti gjenetik në mënyrë të veçantë duket të jetë i lidhur me konsumimin e kafes. Gjithashtu një ekip tjetër hulumtuesish nga Italia, Skocia, Holanda filluan të hetonin mbi lidhjet mes konsumit të kafes dhe gjenetikës. Për ta bërë këtë shkencëtarët analizuan disa popullsi të vendeve të ndryshme. Pas pyetësorit në lidhje me konsumin e kafes, u rreshtuan dhe ADN-të e personave që u morën në studim. Duke analizuar rezultatet, studiuesit zbuluan se njerëzit me posedim PDSS2 të gjeneve çon në rritje të konsumimit të kafes.
Share:

0 comments:

Post a Comment

---
provimetematures@gmail.com
Powered by Blogger.

Popular Posts