Gjërat që duhet të bëni çdo mbrëmje për të qenë të suksesshëm


Harrojini ushtrimet në mëngjes dhe meditimin!

Sipas ekspertëve, për t’ja dalë në jetë e për të qenë më të suksesshëm, të lumtur dhe të shëndetshëm duhet të bëni këto pesë gjera para se të flini gjumë:

1-Mbani një ditar për gjërat që jeni mirënjohës

2-Përgatitni një mëngjes me ushqime të shëndetshme

3-Përgatisni mendjen për gjënë e parë që do bëni kur të zgjoheni

4-Planifikoni listën e gjërave që duhet të bëni

5-Flisni në FaceTime me një të afërm ose person të dashur
Share:

0 comments:

Post a Comment

---
provimetematures@gmail.com
Powered by Blogger.

Popular Posts