Cili eshte kuptimi i logos se veturave AUDI ?

Logoja e kompanisë “Audi” me katër rrathë ka një mesazh për prodhuesin e saj.Kompania “Audi” me prodhimet e saj mjaftë luksoze dhe të përshtatshme, patën një problem me logon e tyre. Kjo kompani u akuzuan se kishte kopjuar nga ajo e “Lojërave Olimpike” që ka pesë rrathë, këtë rast Komiteti Olimpik Botëror e dërgoi në gjykatë, por këtë betejë e humben, shkruan rtv21.tv.Logoja me katër unaza (rrathë) ka të bëjë me krijuesit e vjetër të makinave në Gjermani.Prodhuesit e makinave Audi, DKW, Wanderer dhe Horch ishin të pavarura ndërsa, në vitin 1932 u bashkuan dhe krijuan logon e tyre katër-rrathësh, duke e simbolizuar secilën kompani me nga një rreth
Share:

0 comments:

Post a Comment

---
provimetematures@gmail.com
Powered by Blogger.

Popular Posts