Çfarë flet për ju stili i përditshëm i flokut?

Shprehitë tona flasin dhe zbulojnë shumë të fshehta për ne. Stili i përditshëm i flokut zbulon anët e këqija dhe të mira të karakterit. Pikërisht flokët thonë shumë për pronaret e tyre.

Gërshetat, bishtaleci, mbledhja e flokut, floku i lëshuar -ndërlidhin stilin dhe personalitetin e femrës. Sot ju shpalosim lidhjen e fshehtë midis flokut dhe pronares së flokut.

1. -Ju jeni, si personalitet romantik, shumë e hapur drejt dijeve dhe përvojave të reja. Te njerëzit kërkon vetëm anën pozitive, prandaj, për fat të keq, shpeshherë zhgënjehesh me të tjerët. Optimiste në zemër dhe pozitive e pastër – kjo me siguri është e vërteta për ju.

2. Ti je femër me siguri në vete, të cilës aspak nuk i intereson dhe nuk lëndohet nga kritikat e të tjerëve. Nuk ke nevojë për numër të madh të miqve, por shpejtë ju konsiderojnë si miken më të besueshme. Mos ndalo së mbushuri të tjerët me energjinë tuaj.

3. Në shikim të parë duket se jeni shumë krenare. Si mund të sillet njeriu që shpejton në realizimin e të gjitha qëllimeve, duke injoruar tregimet shtesë “për asgjë”? Jeni mësuar që gjithçka të arrini e vetme, dhe ndihma e të tjerëve nuk ju nevojitet.

4. Për ata që ju njohin – ju jeni një femër luftëtare, e për njerëzit e afërt – jeni e butë. Jeni gjithmonë në anën e të drejtës dhe respektit. Juve askush nuk mund t’ju mashtrojë.

5. Ju jeni person kreativ me një botë të brendshme. Puna e mërzitshme nuk është për ju – ti jeton nga arti dhe kreativiteti.

6. Nganjëherë të pengon hapja e vetvetes, por ju jeni një nga ata personat, që janë të gatshëm gjithmonë për të ofruar ndihmë, madje edhe atyre që nuk i njihni.

7. Ju jeni dëgjuese dhe vëzhguese e mirë. Je e kujdesshme me secilin detaj, kjo është ajo që të ndihmon që të jeni lidere.

8. Shumica e njerëzve mendojnë se person më të qetë nuk mund të ketë, por më mirë as të mos provojnë t’ju nervozojnë. Nuk do të kalojnë mirë. Thjesht, një presion i finesës nuk mund t’ju ndalojë.

9. E zhvilluar mirë, me vetë-disiplinë dhe vetëbesim- këto janë përparësitë tuaja. Nuk je nga ato që në fillim mendojnë, e më pas veprojnë. Tek ju është e kundërta. Jeni e sigurt në gjithçka që filloni.

10. Ju jeni person shumë kreativ, intelektuale dhe e qetë. Nuk duroni pashijen dhe mundohesh që në rrethin tuaj të sillni njerëz që ngjasojnë me ju.

11. A e keni vërejtur tashmë që njerëzit të qajnë në kraharor? Jeni e qetë, e edukuar, e vetëdijshme – e si të mos kenë njerëzit besim në ju?

12. Ju jeni person i organizuar dhe i pavarur, dëshironi që gjithçka që jetë e qartë dhe në vend. Në gjithçka e pëlqeni modestinë.

13. Ju jeni një optimist i vërtetë për nga natyra. Vlerësoni madje secilin moment dhe nuk je e gatshme ta shpenzosh kohën në të zbrazët. Nuk është e lehtë t’ju zemërojnë, ashtu siç ju duket të tjerëve. Në fakt, një personalitet kaq i fortë dhe njerëzit si ju vetëm me fat takohen.

14. Praktika – ky është personaliteti yt kryesor. Juve nuk ju interesojnë jetët e huaja, fjalët …Çfarë i nevojiten këto njeriut si ju, femra që me siguri marshon jetën?

15. Ndoshta ju dëshironi të ëndërroni dhe të thelloheni në kreativitet dhe imagjinatë, por kjo nuk ndalon që të arrini krejt që është shkruar në “dua të rregulloj”.

16. Ju jeni person i qetë, e nganjëherë, edhe gjakftohtë. Një karakter i fortë si ky dhe kaq reziston vetëm mund të dëshirohet nga të tjerët.
Share:

0 comments:

Post a Comment

---
provimetematures@gmail.com
Powered by Blogger.

Popular Posts