Provimet e Matures per mbetesit.

Lendet dhe datat e provimeve te Matures Shteterore 2017 , sesioni i dyte; Ju urojme shume suksese. Keta maturante nese kalojne provimet dhe kane mesataren +6 kane te drejte te konkurojne per universitet ne raundin e dyte.

a. Gjuhe Shqipe dhe letersi D1 - 26 gusht 2017
b.Matematike D2 - 29 gusht 2017
c. Gjuhe e huaj D3 - 1 shtator 2017
d. Provime me zgjedhje Z1 Z2 - 6 shtator 2017
Share:

0 comments:

Post a Comment

---
provimetematures@gmail.com
Powered by Blogger.

Popular Posts