7 fazat e raundit te pare. Informacion!

Procesi i rregjistrimit. Ne datat 29 gusht deri ne 11 shtator 2017 te gjithe aplikantet te cilet kane kryer procesin e aplikimit ne raundin e pare dhe jane shpallur FITUES, mund te kryejne procesin e rregjistrmit me dokumentacionin ne sekretarite mesimore.

Kjo periudhe eshte e ndare ne 7 FAZA 48 oreshe. Secili aplikan ndjek ecurine e procesit te shpalljes fitues te tij ne njerin apo DISA programe studimi .

Kur ai eshte shpallur fitues , duhet te paraqitet pran Universitetit ku deshiron te rregjistrohet brenda AFATIT 48 oresh. Nese aplikanti nuk rregjistrohet brenda afatit 48 oresh ai e HUMBET te drejten e rregjistrimit ne ato programe studimi ku ishte shpallur fitues. (Ne ditet ne vijiim do publikojme edhe nje udhezues teknik. Pas 48 oresh ne linkun qe do postojme te faqja do dalin perseri fitues te tjere dhe keshtu me rradh per 7 faza.

Por a mund te ruaj nje dege nese dua te fitoj nje me te mire brenda raundit te pare? JO NUK MUNDESH. Brenda raundit nuk mund te crregjistrohesh. Nese rregjistrohesh VETEM ME DATE 12 shtator 2017 ke mundesi per tu crregjistruar. Ky crregjistrim te jep mundesine per te plotesuar aplikimin per raundin e dyte. Ne datat 15 shtator - 22 shtator sipas datave sipas qytetit te gjithe maturantet qe nuk jane te rregjistruar ne universitet kane mundesi te plotesojne aplikmin me 10 dege per raundin e dyte. Qe perseri ka 7 faza 48 oreshe. Edhe te ky raund nuk ke mundesi te crregjistrohesh brenda raundit nese rregjistrohesh. Pra perseri ka rrezik. Nese fiton nje dege dhe do nje me te mire :)
Share:

4 comments:

 1. Nese une fitoj ne fazen e pare te raundit te pare,por nuk regjistrohem ne asnje program studimi qe kam fituar, e humbas totalisht mundesine te futem ne nje nder ato programe pas 48 oresh apo mundem te jem perseri fitues i atyre programeve per shkak te crregjistrimit te fituesve te regjistruar??

  ReplyDelete
  Replies
  1. Po fitove dhe po nuk u rregjistrove brenda 48h e humbet te drejten per ate dege per raundin I.

   Delete
 2. nese un fitoj disa dege ne raundin e pare por te cilat nuk i deshiroj dhe vendos qe te hedh raundin e dyte per nje dege me te mire.
  A mund ti fitoj perseri keto dege edhe ne raudin e dyte ???

  ReplyDelete
 3. pershendetje
  neraundi i dyte i bie me 31 dhe 1 por eshte feste zyrtare a ka problem
  a mund te rregjistrohesh ne keto data

  ReplyDelete

---
provimetematures@gmail.com
Powered by Blogger.

Popular Posts