LINKU I SHPEJT per NOTAT

Notat e provimeve me zgjedhje kane pothuajse nje ore qe kane dal. Por sic dihet dhe nga eksperienca e provimeve te kaluara , shume maturante nuk arrijne ti shikojne notat per arsye te mbingarkese. Serveri i AKP mbingarkohet dhe shume maturante nuk arrijne ta hapin linkun. Per kete arsye si perhere Provimet e Matures sjellin linkun e shpejt. Per linku e shpejt klikoni ketu
Share:

0 comments:

Post a Comment

---
provimetematures@gmail.com
Powered by Blogger.

Popular Posts