Fitues I Fundit e Raundit Te Pare per Klasifikimin 2016

UNIVERSITETIDEGAPIKET_FITUES_FUNDITMES_3VITEMES_MATURMES_VKMPOZIC
Universiteti i TiranësGjuhë-Letërsi7429.939.829.87150
Universiteti i TiranësHistori713.158.956.847.9150
Universiteti i TiranësGjeografi702.98.497.47.94150
Universiteti i TiranësGazetari768.58.748.728.73100
Universiteti i TiranësArkeologji711.18.367.698.0280
Universiteti i TiranësBiologji948.279.678.639.15100
Universiteti i TiranësBioteknologji973.259.999.049.5190
Universiteti i TiranësKimi923.839.69.019.388
Universiteti i TiranësKimi Industriale dhe Mjedisore885.59.337.98.61101
Universiteti i TiranësKimi dhe Teknologji Ushqimore916.179.658.599.12100
Universiteti i TiranësMatematikë971.839.929.19.5190
Universiteti i TiranësFizikë918.59.558.348.94100
Universiteti i TiranësInformatikë951.59.798.829.3301
Universiteti i TiranësTeknologji Informacioni dhe Komunikimi957.179.769.029.39201
Universiteti i TiranësInxhinieri Matematike dhe Informatike9689.719.539.6291
Universiteti i TiranësGjuhëAngleze942.929.638.539.08200
Universiteti i TiranësGjuhë Frënge8658.448.478.45120
Universiteti i TiranësGjuhë Italiane880.219.167.038.1120
Universiteti i TiranësGjuhë Greke767.068.467.818.1365
Universiteti i TiranësGjuhë Turke814.138.695.897.2965
Universiteti i TiranësGjuhë Ruse714.086.817.577.1965
Universiteti i TiranësGjuhë Spanjolle me profil Gjuhe- letersi dhe qyteterim Hispanik827.838.147.637.8975
Universiteti i TiranësPsikologji913.839.018.68.8110
Universiteti i TiranësPunë Sociale907.589.187.398.29110
Universiteti i TiranësFilozofi854.838.636.797.7190
Universiteti i TiranësSociologji895.679.247.978.6190
Universiteti i TiranësShkenca Politike927.339.38.258.77110
Universiteti i TiranësAdministrim dhe Politika Sociale909.489.088.238.66110
Universiteti i TiranësAdministrim -Biznes940.759.838.29.02440
Universiteti i TiranësEkonomiks977.39.859.539.6978
Universiteti i TiranësFinancë963.69.879.069.47440
Universiteti i TiranësInformatikë Ekonomike974.429.889.49.64220
Universiteti i TiranësDrejtësi874.029.849.389.61660
Universiteti i Mjekësisë TiranëMjekësi e Përgjithshme1364449.969.399.67226
Universiteti i Mjekësisë TiranëFarmaci1369909.999.419.786
Universiteti i Mjekësisë TiranëStomatologji137361109.499.7475
Universiteti i Mjekësisë TiranëInfermieri e Përgjithshme1280729.967.628.79250
Universiteti i Mjekësisë TiranëMami1292489.358.879.1140
Universiteti i Mjekësisë TiranëTeknik i Lartë Laborator136717109.339.6740
Universiteti i Mjekësisë TiranëFizioterapi1358639.959.329.6440
Universiteti i Mjekësisë TiranëLogopedi1366549.899.59.6920
Universiteti i Mjekësisë TiranëImazheri1362629.99.439.6640
Universiteti "Luigj Gurakuqi", ShkodërGjuhë -Letërsi9.7799.427.628.52120
Universiteti "Luigj Gurakuqi", ShkodërGazetari dhe Komunikim10.051166678.215.97.0680
Universiteti "Luigj Gurakuqi", ShkodërHistori8.9697.956.187.07120
Universiteti "Luigj Gurakuqi", ShkodërGjeografi9.256.697.16.9120
Universiteti "Luigj Gurakuqi", ShkodërMatematikë12.126333339.447.618.5358
Universiteti "Luigj Gurakuqi", ShkodërFizikë9.3387.745.666.754
Universiteti "Luigj Gurakuqi", ShkodërInformatikë11.194026678.16.837.4689
Universiteti "Luigj Gurakuqi", ShkodërBiologji -Kimi11.6978.767.778.2680
Universiteti "Luigj Gurakuqi", ShkodërInfermieri e Përgjithshme12.00158.648.138.3989
Universiteti "Luigj Gurakuqi", ShkodërInfermieri (Mami)10.9067.938.338.1379
Universiteti "Luigj Gurakuqi", ShkodërInfermieri (Fizioterapi)12.53359.537.928.7330
Universiteti "Luigj Gurakuqi", ShkodërPsikologji9.696759.248.658.9460
Universiteti "Luigj Gurakuqi", ShkodërPunë Sociale9.738756.618.087.3560
Universiteti "Luigj Gurakuqi", ShkodërMësuesi për Arsimin Fillor11.773183338.567.167.8675
Universiteti "Luigj Gurakuqi", ShkodërMësuesi për ArsiminParashkollor11.128191678.156.837.4965
Universiteti "Luigj Gurakuqi", ShkodërEdukim Fizik dhe Sporte71.438756.016.656.3365
Universiteti "Luigj Gurakuqi", ShkodërPedagogji muzikore55.985.826.626.2227
Universiteti "Luigj Gurakuqi", ShkodërPikturë e grafikë73.088.797.458.1227
Universiteti "Luigj Gurakuqi", ShkodërAdministrim - Biznes11.814366679.317.338.32120
Universiteti "Luigj Gurakuqi", ShkodërFinancë - Kontabilitet12.051666679.158.118.63120
Universiteti "Luigj Gurakuqi", ShkodërTurizem11.5368.637.738.1890
Universiteti "Luigj Gurakuqi", ShkodërGjuhë Angleze12.385333339.437.298.3660
Universiteti "Luigj Gurakuqi", ShkodërGjuhë Italiane10.669166677.797.37.5560
Universiteti "Luigj Gurakuqi", ShkodërGjuhë Gjermane7.6766257.346.386.8660
Universiteti "Luigj Gurakuqi", ShkodërDrejtësi10.28447.737.917.82300
Universiteti "Eqrem Cabej" GjirokastërBiologji -Kimi6.36.795.816.355
Universiteti "Eqrem Cabej" GjirokastërTeknologji Informacioni6.726.986.936.9655
Universiteti "Eqrem Cabej" GjirokastërInfermieri e pergjithshme7.187.965.96.9375
Universiteti "Eqrem Cabej" GjirokastërInfermieri Mami7.017.746.517.1247
Universiteti "Eqrem Cabej" GjirokastërHistori - Gjeografi5.956.2476.6265
Universiteti "Eqrem Cabej" GjirokastërGjuhë -Letërsi Shqipe6.236.645.76.1765
Universiteti "Eqrem Cabej" GjirokastërGjuhë Letërsi Angleze6.586.426.626.5245
Universiteti "Eqrem Cabej" GjirokastërMësuesi për Arsimin Fiillor7.018.145.85750
Universiteti "Eqrem Cabej" GjirokastërMësuesi për Arsimin Parashkollor6.257.916.927.4150
Universiteti "Eqrem Cabej" GjirokastërKontabilitet - Financë6.77.576.276.9277
Universiteti "Eqrem Cabej" GjirokastërAdministrim –Publik6.546.167.897.0376
Universiteti "Eqrem Cabej" GjirokastërEkonomi Turizem6.797.117.557.3350
Universiteti "Fan S. Noli", KorcëAdministrim dhe Politika Sociale8.268.158.298.2260
Universiteti "Fan S. Noli", KorcëMatematikë- Fizikë8.438.98.178.5432
Universiteti "Fan S. Noli", KorcëMatematikë Informatikë8.79.048.448.7432
Universiteti "Fan S. Noli", KorcëTeknologji Informacioni8.448.747.888.3157
Universiteti "Fan S. Noli", KorcëBiologji-Kimi8.458.728.168.4449
Universiteti "Fan S. Noli", KorcëMami8.037.997.477.7341
Universiteti "Fan S. Noli", KorcëFinancë- Kontabilitet8.088.867.027.94110
Universiteti "Fan S. Noli", KorcëMenaxhim7.848.287.457.8690
Universiteti "Fan S. Noli", KorcëAdministrim Biznesi ne Marketing7.788.077.637.8580
Universiteti "Fan S. Noli", KorcëAdministrim Biznesi ne Turizëm7.427.737.367.5580
Universiteti "Fan S. Noli", KorcëGjuhë-Letërsi8.168.496.947.7150
Universiteti "Fan S. Noli", KorcëHistori - Gjeografi8.188.337.838.0857
Universiteti "Fan S. Noli", KorcëArsimi fillor Klasa I- VI7.697.458.097.7756
Universiteti "Fan S. Noli", KorcëArsim parashkollor7.657.748.167.9530
Universiteti "Fan S. Noli", KorcëGjuhë Angleze8.478.718.188.4456
Universiteti "Fan S. Noli", KorcëAgroushqim6.76.366.756.5645
Universiteti "Fan S. Noli", KorcëMjekësi e Bimëve dhe Hortikulturë5.735.646.466.0540
Universiteti "Fan S. Noli", KorcëAgrobiznes6.316.855.426.1450
Universiteti "Aleksander Moisiu" DurrësShkenca Kompjuterike834.858.056.647.3460
Universiteti "Aleksander Moisiu" DurrësSistemet e Informacionit697.866.947.87.3760
Universiteti "Aleksander Moisiu" DurrësTeknologji Informacioni833.87.4666.7360
Universiteti "Aleksander Moisiu" DurrësMatematikë -Informatikë8.2529166678.176.627.460
Universiteti "Aleksander Moisiu" DurrësInformatikë -Anglisht844.72222229.017.298.1530
Universiteti "Aleksander Moisiu" DurrësMultimedia dhe Televizioni Dixhital8297.336.767.0520
Universiteti "Aleksander Moisiu" DurrësAdministrim Biznesi8.6479166679.327.398.3660
Universiteti "Aleksander Moisiu" DurrësMenaxhim - Marketing8.4733333338.897.978.4360
Universiteti "Aleksander Moisiu" DurrësShkenca Ekonomike8.2341666679.036.437.7360
Universiteti "Aleksander Moisiu" DurrësFinancë -Kontabilitet8.8344416679.018.158.5860
Universiteti "Aleksander Moisiu" DurrësBankë Financë8.7933333338.978.468.7260
Universiteti "Aleksander Moisiu" DurrësMenaxhim Hotel Restorant7.798.127.647.8860
Universiteti "Aleksander Moisiu" DurrësMenaxhim Turizëm Kulturor7.4258.26.947.5760
Universiteti "Aleksander Moisiu" DurrësGjuhë Angleze8.5176666678.648.318.4870
Universiteti "Aleksander Moisiu" DurrësMësuesi për Arsimin Fillor8.2433333338.667.077.8660
Universiteti "Aleksander Moisiu" DurrësMësuesi për Arsimin Parashkollor7.8358888899.087.828.4545
Universiteti "Aleksander Moisiu" DurrësGjuhë Letërsi -Anglisht8.088.17.047.5775
Universiteti "Aleksander Moisiu" DurrësGjermanisht-Anglisht7.9131257.448.097.7645
Universiteti "Aleksander Moisiu" DurrësInfermieri e Pergjithshme8.64259.087.848.4691
Universiteti "Aleksander Moisiu" DurrësMami8.25866258.538.028.2751
Universiteti "Aleksander Moisiu" DurrësFizioterapi8.6861111119.077.58.2851
Universiteti "Aleksander Moisiu" DurrësNavigacion dhe Menaxhim Detar6.7383333337.286.556.9142
Universiteti "Aleksander Moisiu" DurrësSpecialist Elektrik (2- vjeçar)6.786.627.36.9644
Universiteti "Aleksander Moisiu" DurrësHidroteknikë Ujësjellës Kanalizime (2- vjeçar)7.016.116.26.1644
Universiteti "Aleksander Moisiu" DurrësAsistencë Stomatologji(2- vjeçar)7.46758.546.887.7144
Universiteti "Aleksander Moisiu" DurrësMenaxhim Ndërtimi (2- vjeçar)7.1956.746.056.3944
Universiteti "Aleksander Moisiu" DurrësMenaxhim Transporti (2- vjeçar)6.74833333376.856.9344
Universiteti "Aleksander Moisiu" DurrësAsistencë Ligjore (2- vjeçar)7.48.426.387.434
Universiteti "Aleksander Moisiu" DurrësAsistencë Administrative (2- vjeçar)7.037.66.477.0334
Universiteti "Aleksander Moisiu" DurrësTeknologji Automobilash (2- vjeçar)6.8133333337.337.787.5644
Universiteti "Aleksander Moisiu" DurrësSpecialist Rrjetesh Kompjuterike (2-vjeçar)7.166.567.777.1634
Universiteti "Aleksander Moisiu" DurrësInformatikë Praktike (2- vjeçar)7.046.637.457.0434
Universiteti "Aleksander Moisiu" DurrësDrejtësi8.91058.987.578.27120
Universiteti "Aleksander Moisiu" DurrësShkenca Politike7.49688.447.848.1470
Universiteti "Aleksander Moisiu" DurrësAdministrim Publik6.678.155.436.7970
Universiteti "Aleksander Moisiu" DurrësPolitikë Ekonomike6.2147.997.227.670
Universiteti "Aleksander Moisiu" DurrësMarrëdhënie me Publikun7.6388.427.327.8770
Universiteti "Aleksander Moisiu" DurrësHistori7.2288.256.647.4570
Universiteti Politeknik i TiranësInxhinieri Informatike13.68279.99.59.795
Universiteti Politeknik i TiranësInxhinieri Elektronike13.65829.919.589.7490
Universiteti Politeknik i TiranësInxhinieri Telekomunikacioni13.65739.949.479.7190
Universiteti Politeknik i TiranësInxhinieri Elektrike (Automatizim i Industrisë)12.77549.818.098.9570
Universiteti Politeknik i TiranësInxhinieri Elektrike (Energjitike)13.28169.888.959.4270
Universiteti Politeknik i TiranësInxhinieri Mekanike12.47899.228.778.99145
Universiteti Politeknik i TiranësInxhinieri Tekstile dhe Modë12.70859.658.429.0370
Universiteti Politeknik i TiranësInxhinieri Materiale11.216597.218.155
Universiteti Politeknik i TiranësInxhinieri Ndërtimi13.55859.99.299.59100
Universiteti Politeknik i TiranësInxhinieri Hidroteknike13.09969.788.859.3150
Universiteti Politeknik i TiranësInxhinieri Mjedisi13.3729.899.039.4650
Universiteti Politeknik i TiranësInxhinieri Gjeodezi12.86049.957.828.8850
Universiteti Politeknik i TiranësArkitekturë (Arkitekt)13.49239.819.439.62121
Universiteti Politeknik i TiranësArkitekturë (Urbanist)13.34019.749.19.4263
Universiteti Politeknik i TiranësShkencat e Tokës10.5747.478.347.9170
Universiteti Politeknik i TiranësInxhinieri Gjeoinformatike12.0329.078.58.7870
Universiteti Politeknik i TiranësInxhinieri Gjeoburimesh11.889.287.698.4890
Universiteti Politeknik i Tiranës#NAME?11.9989.227.598.4150
Universiteti Politeknik i TiranësInxhinieri Fizike13.2989.948.779.3652
Universiteti Politeknik i TiranësInxhinieri Matematike13.5429.979.129.5552
Universiteti i Sporteve të TiranësShkencat e Lëvizjes578.37.537.92150
Universiteti i Sporteve të TiranësFushat e Veprimtarisë Fizike, të Shëndetit dhe të Rekreacionit516.235.996.11150
Universiteti i ArteveMuzikologji81.3887.046.246.641
Universiteti i ArteveKompozim78.268.337.277.84
Universiteti i ArteveDirizhim109.8827.697.747.711
Universiteti i ArtevePiano94.3747.185.776.478
Universiteti i ArteveViolinë106.4126.176.566.367
Universiteti i ArteveViolonçel101.6727.946.387.163
Universiteti i ArteveKitarë101.1267.017.047.033
Universiteti i ArteveKontrabas94.1386.367.436.894
Universiteti i ArteveFlaut111.5328.687.247.962
Universiteti i ArteveOboe100.4547.476.286.871
Universiteti i ArteveFagot108.4646.136.716.421
Universiteti i ArteveTrombë111.4466.686.276.482
Universiteti i ArteveTrombonë114.0227.046.486.761
Universiteti i ArteveBastub112.3786.737.166.941
Universiteti i ArteveKanto100.7646.826.726.7710
Universiteti i ArtevePedagogji Muzikore84.3529.196.938.0615
Universiteti i ArteveFizarmonikë Klasike103.9527.156.676.911
Universiteti i ArtevePikturë92.527.997.967.9868
Universiteti i ArteveSkulpturë88.336.526.026.2712
Universiteti i ArteveRegji Filmi dhe TV74.868.438.178.34
Universiteti i ArteveRegji83.1488.135.756.9410
Universiteti i ArteveAktrim107.516.146.956.5510
Universiteti i ArteveKoreografi90.9146.555.86.1714
Universiteti i ArteveSkenografi -Kostumografi86.3486.156.736.4414
Universiteti Bujqësor TiranësMjekësi Veterinare8.859.238.478.85100
Universiteti Bujqësor TiranësMenaxhim Veterinar6.967.266.666.9660
Universiteti Bujqësor TiranësMenaxhim Agrobiznesi7.85658.248.298.27120
Universiteti Bujqësor TiranësEkonomi dhe Politikë Agrare7.83758.28.318.2590
Universiteti Bujqësor TiranësFinancë Kontabilitet8.76859.698.789.23120
Universiteti Bujqësor TiranësEkonomiks i Aplikuar8.418.748.078.4170
Universiteti Bujqësor TiranësInformatikë Biznesi8.6079.88.339.0670
Universiteti Bujqësor TiranësMenaxhim Turizmi rural7.79958.767.668.2170
Universiteti Bujqësor TiranësMbrojtje Bimësh6.9738.336.357.3490
Universiteti Bujqësor TiranësHortikulturë6.6127.256.686.9690
Universiteti Bujqësor TiranësProdhim Bimor6.467.855.756.890
Universiteti Bujqësor TiranësZootkn dhe Biznes Blegtoral6.4797.516.136.8290
Universiteti Bujqësor TiranësAkuakulturë dhe Menaxhim Peshkimi6.35557.16.296.6990
Universiteti Bujqësor TiranësTeknologji Agroushqimore8.199.137.258.1995
Universiteti Bujqësor TiranësVreshtari Enologji6.986.917.046.9859
Universiteti Bujqësor TiranësMbarështim Pyjesh7.177.536.87.1760
Universiteti Bujqësor TiranësPërpunim Druri6.967.626.316.9660
Universiteti "Ismail Qemali" VlorëInxhinieri Mekanike6.90916.947.417.1865
Universiteti "Ismail Qemali" VlorëInxhinieri Navale6.7758566677.136.236.6850
Universiteti "Ismail Qemali" VlorëInxhinieri Elektrike7.441757.617.147.3850
Universiteti "Ismail Qemali" VlorëNavigacion6.7441257.216.847.0350
Universiteti "Ismail Qemali" VlorëBiologji8.5919.067.998.5365
Universiteti "Ismail Qemali" VlorëKimi8.030258.537.347.9330
Universiteti "Ismail Qemali" VlorëFizike7.7379166678.487.51830
Universiteti "Ismail Qemali" VlorëMatematike8.0153333338.098.488.2840
Universiteti "Ismail Qemali" VlorëInformatike7.80821257.956.957.4560
Universiteti "Ismail Qemali" VlorëTeknologji Informacioni8.0118.747.888.3145
Universiteti "Ismail Qemali" VlorëShkenca Kompjuterike8.1982166678.627.728.1745
Universiteti "Ismail Qemali" VlorëInfermieri e pergjithshme8.15839.166.467.81160
Universiteti "Ismail Qemali" VlorëInfermieri Mami8.1906666678.817.278.0460
Universiteti "Ismail Qemali" VlorëGjuhe Shqipe dhe Letersi7.8996758.427.337.8870
Universiteti "Ismail Qemali" VlorëDrejtesi8.3243333338.887.368.12125
Universiteti "Ismail Qemali" VlorëGjuhe angleze8.1338.187.287.7373
Universiteti "Ismail Qemali" VlorëGjuhe italiane7.8298.667.117.8923
Universiteti "Ismail Qemali" VlorëMesuesi per Arsimin Fillor7.6650833338.227.277.7563
Universiteti "Ismail Qemali" VlorëMesuesi per arsimin Parashkollor7.2797083338.117.027.5756
Universiteti "Ismail Qemali" VlorëPedagogji e specializuar8.56158.957.238.0926
Universiteti "Ismail Qemali" VlorëHistori-Gjeografi7.8356666677.758.097.9266
Universiteti "Ismail Qemali" VlorëFinance7.7731666678.298.568.42190
Universiteti "Ismail Qemali" VlorëKontabilitet8.3070888898.598.148.3670
Universiteti "Ismail Qemali" VlorëAdministrim biznesi7.938.147.457.8140
Universiteti "Ismail Qemali" VlorëMarketing8.3293333338.867.478.1670
Universiteti "Ismail Qemali" VlorëEkonomiks8.021758.357.948.15115
Universiteti "Ismail Qemali" VlorëMenaxhim turizmi8.0786666678.887.368.1290
Universiteti "Aleksandër Xhuvani", ElbasanGjuhë shqipe dhe Letërsi7.8547.787.557.6699
Universiteti "Aleksandër Xhuvani", ElbasanHistori - Gjeografi7.0308333337.697.487.5884
Universiteti "Aleksandër Xhuvani", ElbasanGjeografi dhe Gjuhë Italiane6.0558333336.355.64650
Universiteti "Aleksandër Xhuvani", ElbasanHistori dhe gjuhe germane4.9891666675.636.46.0130
Universiteti "Aleksandër Xhuvani", ElbasanGjuhë Angleze8.2391666678.617.498.05102
Universiteti "Aleksandër Xhuvani", ElbasanGjuhë Frënge4.8991666675.896.976.4330
Universiteti "Aleksandër Xhuvani", ElbasanGjuhë Italiane6.1491666677.176.156.6655
Universiteti "Aleksandër Xhuvani", ElbasanGazetari7.92566666787.497.7460
Universiteti "Aleksandër Xhuvani", ElbasanGazetari dhe Gjuhë Angleze7.9633333337.77.727.7160
Universiteti "Aleksandër Xhuvani", ElbasanBiologji - Kimi7.4566666677.796.917.3589
Universiteti "Aleksandër Xhuvani", ElbasanMatematikë - Fizikë7.21757.517.937.7288
Universiteti "Aleksandër Xhuvani", ElbasanTeknologjitë e Informacionit7.6477.877.637.75119
Universiteti "Aleksandër Xhuvani", ElbasanTeknologji Laboratori(2 vjeçar)6.9283333337.377.47.3940
Universiteti "Aleksandër Xhuvani", ElbasanFizikë Kompjuterike6.3013666676.766.026.3940
Universiteti "Aleksandër Xhuvani", ElbasanMatematikë Informatike7.1441666677.67.257.4259
Universiteti "Aleksandër Xhuvani", ElbasanInfermieri e Përgjithshme8.058.357.457.9194
Universiteti "Aleksandër Xhuvani", ElbasanInfermieri - Mami7.5179166677.718.187.95127
Universiteti "Aleksandër Xhuvani", ElbasanFizioterapi8.168.757.538.14109
Universiteti "Aleksandër Xhuvani", ElbasanLogopedi7.9183333338.597.598.0977
Universiteti "Aleksandër Xhuvani", ElbasanImazheri8.1558.438.028.2399
Universiteti "Aleksandër Xhuvani", ElbasanTeknik Laboratori8.0283333338.727.588.1597
Universiteti "Aleksandër Xhuvani", ElbasanMësuesi për Arsimin Fillor7.6066666678.187.097.64116
Universiteti "Aleksandër Xhuvani", ElbasanMësuesi për Arsimin Parashkollor7.3310416677.267.237.2497
Universiteti "Aleksandër Xhuvani", ElbasanEdukim Qytetar6.94227.246.236.7380
Universiteti "Aleksandër Xhuvani", ElbasanPunonjës Social7.6636666678.527.918.2279
Universiteti "Aleksandër Xhuvani", ElbasanFilozofi - Sociologji5.6468.035.856.9458
Universiteti "Aleksandër Xhuvani", ElbasanPsikologji7.7426666679.136.787.9577
Universiteti "Aleksandër Xhuvani", ElbasanEdukim Fizik dhe Sporte51.778571435.966.186.0768
Universiteti "Aleksandër Xhuvani", ElbasanAdministrim - Biznes7.7216666678.178.378.27145
Universiteti "Aleksandër Xhuvani", ElbasanFinancë - Kontabilitet8.358.766.657.7116
Universiteti "Aleksandër Xhuvani", ElbasanEkonomia dhe e Drejta7.4733333337.596.897.24119
Universiteti "Aleksandër Xhuvani", ElbasanInformatikë Ekonomike7.3416666677.697.557.62119
Universiteti "Aleksandër Xhuvani", ElbasanEkonomi Turizmi7.4916666677.87.297.5479
Universiteti "Aleksandër Xhuvani", ElbasanAdministrim Biznesi dhe Inxhinieri7.6358.226.127.1779
Universiteti "Aleksandër Xhuvani", ElbasanShkenca Juridike në Biznes7.6433333337.137.217.1779
Universiteti "Aleksandër Xhuvani", ElbasanShkenca Juridike në Sektorin Publik7.9558.146.87.4779
Universiteti "Fan S. Noli", KorcëFilozofi-Sociologji8.088.357.217.7850
Universiteti "Aleksander Moisiu" DurrësPsikologji Socilogji8.63658.617.217.9150
Universiteti "Aleksander Moisiu" DurrësEkspert ne Proceset e Formimit7.2016666676.926.786.8555
Universiteti Bujqësor TiranësAgromjedis dhe Ekologji7.34357.897.577.73100
Universiteti Bujqësor TiranësAgromekanizim6.88756.687.827.2590
Universiteti Politeknik i TiranësInxhinieri Mekatronike13.40019.749.499.6170
Universiteti "Aleksandër Xhuvani", ElbasanGjuhë gjermane5.552757.055.526.2930
Universiteti Politeknik i TiranësInxhinieri Ekonomike13.35139.938.789.3685
Share:

1 comment:

  1. Ju lutem postoni edhe fituesit e fundit te raundit te dyte 2016.

    ReplyDelete

---
provimetematures@gmail.com
Powered by Blogger.

Popular Posts