Studentët e Kembrixhit ‘çmenden’ pas fundit të shkollës

Një zhytje në lumë pa rroba. Kështu studentët e Kembrixhit kanë përshëndetur përfundimin e vitit akademik. Një festë, në dukje kontradiktore me stilin e një prej universiteteve më prestigjioze në botë.Sjellja e studentëve mund të konsiderohet një skandal, sepse fisnikët britanikë nuk mund të përfundojnë në këtë mënyrë.Fotot po bëjnë xhiron në ueb dhe duket se gjithçka është e lejuar pas një viti të ngjeshur me studime.Nga sa shihet, studentët kanë hequr rrobat e tyre të festës së ceremonisë finale dhe janë hedhur në ujë më në fund të lirë. Disa prej tyre janë larë me rroba.

Share:

0 comments:

Post a Comment

---
provimetematures@gmail.com
Powered by Blogger.

Popular Posts