Notat e provimit te letersise

NOTAT E LETERSISE - KLIKO KETU
Sipas rregullores te publikuar nga Ministria e Arsimit dhe Sportit notat provimeve te matures dalin maksimumi pas 15 ditesh nga momenti qe behet provimi. Por cfare po ndodh me provimin e letersise ? Provimi eshte zhvilluar me date 10 qershor 2017 dhe tani data eshte 25 qershor 2017. Pra jemi te afati i fundit. MAS duhet ti publikoj sot notat , por kur ? Ndoshta pas ores 19:00... Nese MAS nuk i publikon sot atehere MAS ka thyer rregulloren te formuluar nga vet ajo.
Share:

2 comments:

---
provimetematures@gmail.com
Powered by Blogger.

Popular Posts