Kur dalin skemat e vleresimit ? Notat ?


Te gjitha provimet e matures mbaruan por ankthi dhe stresi i maturanteve ende jo. Ata presin skemat e vleresimit te provimeve qe sapo ben dhe notat e tyre. Por kur do dalin ? Kur do perfundoje ankthi i tyre ?

Skemat e vleresimit do shpallen sot deri ne oren 19:00! Ndersa notat maksimumi pas 15 ditesh. E njejta gje dhe me notat e letersise apo dhe te matematikes. Notat shpallen maksimumi pas 15 ditesh nga momenti qe eshte bere provimi. Zakonisht shpallen rreth 10-11 dite pas. Pra , maturantet duhet te vazhdojne te presin edhe pak... Suksese!
Share:

0 comments:

Post a Comment

---
provimetematures@gmail.com
Powered by Blogger.

Popular Posts