DEL PROVIMI ME ZGJEDHJE 60 minuta para se te perfundoj provimi

Maturantët ne të  gjithë vendin po japin sot provimin për lëndët me zgjedhje, pas testit të dhënë javëve të fundit për lëndën e letërsisë, matematikës dhe anglishtes. Ndërkohë maturantet janë njohur me rezultatet e provimeve të para. Ministria e Arsimit sqaron se provimi po zhvillohet nën një monitorim te rreptë, për të shmangur parregullsitë dhe kopjet. Por cfare ka ndodhur realisht ? Ne inboxin e faqes Provimet e Matures kane mberritur foto te provimit me zgjedhje perpara perfundimit te tij.Share:

0 comments:

Post a Comment

---
provimetematures@gmail.com
Powered by Blogger.

Popular Posts