ESE :Mesuesja ime ideale L.P.

Kur flas per nje mesuese ideale i referohem hapsires jashtë detyrës se saj te mesimdhenies .Kur flas per mesuesen time ideale kam parasysh ate mesuese qe di mese miri te menagjoje marredhenien e saj me nx.
Me kete nenkuptoj një mesuese që ështe gjithnje prane meje per te me këshilluar ....
Mesjesja ime.eshte ajo qe mendon problemet e mija ede pasi dal nga shkolla ajo qe me mbeshtet qofte dhe me nje buzeqeshje ajo qe te korrigjon qofte edhe me nje veshtrim sa here qe duhet ,kjo qenje e mrekullueshme njerezore perpiqet te kuptojë boten time me shumë se ne normalitet.
Arsyeja qe une e pelqej letersine ndoshta je ti,menyra se si na trajtoje ,se si na percillje mesimin ,beri qe une ta dua me shume librin e letersise ,gjithcka qe shkruhej ne librat e letersise une mundohesha ta transferoja ne hardiskun tim te trurit .Me pas aty i jepja komanden (save )pa te drejte fshirje derisa te jem gjalle .

Perpara se te ishe nje mesuese ti je nje model me virtyte të larta te moralit .
Ti ishe dhe je gjeneratori dhe katalizatori qe zgjove dhe u dhe jete energjive dhe talenteve te mija megjithese nuk i shpreh shume ,per faktin e vetem.se natyra ime eshte e qete ,cdo levizje dhe pune e jotja me dukej e matur ,cdo vleresim i yti ndaj meje me inkurajonte pa mase ,me shtynte te punoja me fortë,te perpiqesha me teper .
Gjurment e tua tek une  nuk ishin  te perkoshme , por te perhershme .
duke pershkruar karakterin tend te admiruar me ngelin shume pak fjale per pamjen fizike e cila eshte e njejte me karakterin e saj .
Sikur ne kete bote te kishte vetem njerez te tille do te kishte vetem breza te ditur ,te edukuar ,më shpresedhenes .
Fakti qe une sot te pershkruajta tregon se sa e rendesisheme ke qëne dhe ke mbetur tek unë.

L.HOXHA.
Share:

1 comment:

---
provimetematures@gmail.com
Powered by Blogger.

Popular Posts