Studime ne SHBA!

Po mendoni të studioni në Shtetet e Bashkuara por nuk keni marrë akoma një vendim? Regjistrohuni dhe merrni pjesë në Panairin Virtual të Kolegjeve! Bisedoni me universitetet amerikane në kohë reale! Njihuni me zyrtarët e pranimeve dhe bëjuni të gjitha pyetjet që keni: https://goo.gl/Ks8PXw
Share:

0 comments:

Post a Comment

---
provimetematures@gmail.com
Powered by Blogger.

Popular Posts