Indignation (2016)

Në 1951, Markus, një student hebre nga Nju Xhersi, me prejardhje nga klasa punëtore, do të ndjekë një universitet të vogël në Ohio. Aty ai do përplaset me shtypjen seksuale dhe pakënaqësitë kulturore, ndërkohë zhvillohet lufta në Korea.

SHIKO ONLINE



Trailer
Share:

0 comments:

Post a Comment

ORION DIDO - ALDO KACORRI
provimetematures@gmail.com
Powered by Blogger.

Popular Posts