Cilit lloj te studentit beni pjese ju ?

Studentët janë të llojt të çuditshëm. Nuk mund të flenë për ditë, dhe nga ana tjetër nuk mund të flenë për ditë. Gjithashtu, kusht për një muaj të tërë të mos kenë kapur libër dhe pastaj disa ditë të mësojnë një mijë faqe.

Ajo që ne mund të krenohemi është kreativiteti i tyre. Vetë nxënësit janë të ndarë në disa lloje që kanë veçoritë e tyre dominuese.

Të varur nga Kafeja.

Shumica e studentëve shpejt ose më vonë zhvillohen në varësi të kafes. Por disa janë aq thellë sa kamerierë rreth qytetit e dinë se ata e pinë kafen dhe jau dërgijnë para se të urdhërojë atë pa marrë parasysh kohën e ditës sa është. Vazhdimisht argumentojnë se sasia e madhe e kafesë nuk ju pengon në gjumin e tyre, dhe që ndihmon gjatë të mësuarit.Pa kafe nuk shkojnë as në librari, dhe klasat e mëngjesit nuk duhet as të përmendet. Në pasdite ju do të lehtë do të njihni se ata tashmë janë të mvarur nga kafeina dhe kanë pak sjelljen neurotike.


Pagjumsat

Grup të gjerë të studentëve. Në vitin e parë që ju shihni duke fjetur në tavolinat në klasa. Më vonë "ju vjen zgjuarsia" dhe nuk shkojnë në leksion. Ata  pyetën: "A duhet të shkojmë  në kafe nesër në mëngjes" do të thotë duke shkuar në 2:00 kafe. Problemi me pagjumsat kur vjen koha për provimin jeta e ketij studenti zgjohet nga koma.

Studentët e çmendur pas festës

Ky lloj i studentëve të dinë çdo kafene apo klub në qytet, kështu që në çast mund të ju jap një përmbledhje të shkurtër me përmendjen e thjeshtë të vendit. Në gjendje të argëtohen për më shumë ditë, dhe shpesh vuajnë nga frika që të humbasë diçka. Kryesisht të shkojnë në parti çmendur ku ata do gjëra të çmendur, atëherë këto gjëra të çmendur u kaluan dy javë. Kjo mënyrë jetese shpesh çon në konflikt me prindërit e tyre, sepse ata ndikojnë në vlerësimet. Natyrisht, ky lloj i nxënësve është i preferuar dhe më i famshëm i kompanisë. Gjatë ditës duken të lodhur, por mbrëmjet janë të freskët.

Studentët e mbyllur në vetë

Këta studentë janë e kundërta e kategorisë më sipër. Ajo është shpesh përdoret gabimisht ky term në këtë rast shërben për të përshkruajmë që ky grup i afrohet të mësuarit seriozisht. Ky lloj i nxënësve gjatë javës nuk do të shkoj në festë, dhe kur të dalë, kjo është e gjitha në moderim dhe pa ekzagjerim. Pavarësisht nga stereotipet, këta studentë dinë të jenë mjaft interesant në shoqëri.

Një student që meson në fushatë

Secili prej nesh e di dikush që lë një projekt gjashtë mujor për javën e fundit apo seminari i 20 faqeve e bën natën e fundit. Ky lloj i nxënësve janë kampanjë dhe dinë të dallojë të mira dhe të këqija
Share:

0 comments:

Post a Comment

---
provimetematures@gmail.com
Powered by Blogger.

Popular Posts