Trajnimi dy ditor

Trajnimi dy ditor që do të zhvillohet në Universitetin “Aleksandër Moisiu” Durrës në datat 24 dhe 25 Nëntor nga Shoqata Uni Rinor, ora 12:00.

Trajnimi do të zhvillohet dy (2) ditë nga tre (3) orë!

Fushat e trajnimit: Lidershipi te njerëzit dhe ekonomia!

Nëntemat e trajnimit do të jenë në bashkëbisedim.

Standarti: Komunikimi i ndërlidhur më shumë se shpjegimi i personave!


Kosto e trajnimit: Një mijë e pesë qind lekë (1500) me TVSH Pagesa bëhet Cash me mandate pagese ose në Raiffeisen Bank në numrin e llogarisë: 0021030293 dhe mandat-pagesën duhet ta dërgoni me E-mail.

I njohur dhe çertifikuar UAMD dhe nga Ministria e Punëve Sociale dhe Rinisë.

Trainimi zhvillohet sipas standarteve të Bashkimit Europian.

Personat që mund të bëhen pjesë: Mosha 16 Vjeç – 24 Vjeç.

Kushtet për tu pranuar: Gjimnazi në përfundim ose i përfunduar. Universiteti në vazhdim.

Si të bëhni pjesë: Dërgoni CV në shnaskontakt@gmail.com ose të dhënat tuaja.

Kontakt telefonik: +355692303939, +355683912904.

Çertifikimi do të bëhet ditën e dytë nga një i ftuar special.

Mjetet e trajnimit mbulohen nga organizatori si dhe një koktail çlodhës.

Për më shumë na kontaktoni!

SHNAS dhe Uni Rinor ju uron Suksese!
Mirë u takofshim!

Eventi - https://www.facebook.com/events/230139304068446/
Share:

0 comments:

Post a Comment

---
provimetematures@gmail.com
Powered by Blogger.

Popular Posts