Salloni i Studimeve në Francë

Salloni i Studimeve në Francë

Ambasada e Francës në bashkëpunim me Hapësirën Campus France Shqipëri ju ftojnë të merrni pjesë në sallonin
e Studimeve në Francë

Programi i sallonit
E premte 04 nëntor 2016

14:00 – 14:30 Inagurimi i Sallonit
14:30 – 16:30 Konferencë plenare – prezantim i universiteteve franceze
14:30 – 18:00 Takim me përfaqësuesit e universiteteve në stendat përkatëse

Vendi i organizimit
Universiteti Politeknik i Tiranës


Lista e pjesëmarrësve në Sallonin e Studimeve:
Universiteti Claude Bernard Lyon 1 – (PDF, 755.6 ko)
IUT Lyon 1 – Instituti Universitar i Teknologjisë – (PDF, 204.4 ko)
Universiteti i Bordeaux-së – (PDF, 191.7 ko)
Universiteti i Teknologjisë Belfort-Montbéliard – (PDF, 727.5 ko)
Instituti Kombëtar i Shkencave të Aplikuara në Rouen (INSA Rouen) – (PDF, 741.9 ko)
EPITECH – Shkolla e Inovacionit dhe Ekspertizës Informatike – (PDF, 779.7 ko)
Shkolla Speciale e Punëve Publike, e Ndërtimit dhe Industrisë (ESTP Paris)
Universiteti i Teknologjisë në Compiègne (UTC) – (PDF, 138.3 ko)
Instituti Francez i Administrimit (IFG) – (PDF, 51.6 ko)
Agjencia Universitare e Frankofonisë (AUF)
Shkolla Franceze Ndërkombëtare e Tiranës
Aleanca Franceze e Tiranës
Campus France/ALUMNI
MGEL (Zyra e Sigurimit Shoqëror për Studentët)
Share:

0 comments:

Post a Comment

---
provimetematures@gmail.com
Powered by Blogger.

Popular Posts