The Big Short (2015)

The Big Short - Filmi i perzgjedhur per muajin Korrik. Katër ekspertë të botës së financës parashikojnë krizën financiare të kredive dhe të banesave në mes të viteve 2000 dhe vendosin ti shpallin luftë bankave të mëdha për lakminë dhe mungesën e largpamësisë.


IMDb - 7.8/10
SHIKO ONLINE 
Share:

0 comments:

Post a Comment

---
provimetematures@gmail.com
Powered by Blogger.

Popular Posts