Spare Parts (10)

Spare Parts - Filmi i perzgjedhur per muajin QershorKatër gjimnazistë meksikanë formojnë në klub robotike. Pa eksperiencë, me 800 dollarë, pjesë të përdorura makinash dhe një ëndërr, kjo skuadër copë-copë konkurron me kampionët në fuqi të robotikës, MIT.


IMDb 7.3/10   TRAILER          SHIKO ONLINE
Share:

0 comments:

Post a Comment

---
provimetematures@gmail.com
Powered by Blogger.

Popular Posts