Southpaw (9)

Billy Hope do t'i ndryshojë jeta në mënyrë tragjike pasi gjen gruan e të vdekur dhe më pas i pafuqishëm dhe i dëshpëruar i drejtohet alkoolit dhe ilaçeve. Goditja përfundimtare vjen nga gjykata e cila nuk i lejon të rrisë vajzën, pasi sjellja e tij nuk është korrekte. E teksa ka prekur fundin Hope do të mbledhë copëzat e tij dhe do të nisë të pastrohet duke i kërkuar trajnerit të tij Tick ta ndihmojë për të rifituar vetëbesimin për të luftuar dhe për t’u përballur me të gjithë demonët që e ndjekin.

SHIKO ONLINE                                                                              

IMDb 7.5/10              
Trailer


Share:

0 comments:

Post a Comment

---
provimetematures@gmail.com
Powered by Blogger.

Popular Posts