ESE: Kape kohën ....

Shpesh , ekzistenca jone eshte e pashpjegueshme ose ndoshta ndonjehere keshtu e quajme ne ,per arsye te ndyshme por ne fakt ndodh . E kjo con ne pyetjen me te madhe e me te rendesishme te njerezimit .
Kush jemi ne ? Cfare eshte njeriu brenda kesaj bote ?
Nje njeri i vetem eshte pothuajse asgje , por ne te gjithe sebashku jemi bashkimi i gjithe ketyre pothuajseve qe con ne nje teresi te madhe ,qe sjell ndyshimin e lufton ate dhe e risjell perseri . Keta jemi ne ,forca jone eshte e madhe ,sepse te tille jemi ,por nuk krahasohemi dot me kohen .
Ajo ne pamje e qete na laviz sa ketej e andej derisa na ve me shpatulla pas murit e pikerisht atehere eshte ajo pra ,koha qe na thote nuk ka me kohe .
Kohen s mund ta ndalim eshte e vertete kjo s arrihet ,por e kemi ne në dorë qe te shijojme cdo cast para se te na e marre ajo ,per te mos na e kthyer me .
Prandaj perpara se te mos jete vone ,le ti japim cdo momenti rendesin e vet . Te qeshim, te qajme , te mendojme ,te lutemi e te falemi ,kjo po qe eshte fuqia jone e vetme keshtu mund ta luftojme me kohen .-Anonim
Share:

0 comments:

Post a Comment

---
provimetematures@gmail.com
Powered by Blogger.

Popular Posts