Deget me te mira per te ardhmen...

Pershendetje Maturante!
Doja qe ti keshilloja maturantet qe kerkojne me shume nga jeta e tyre, ata qe kerkojn nje profesion qe ti vlej per te ardhmen. Koha po evoluon, shkenca po ashtu bashk me shkencen dhe profesionet. E ardhmja do jete e perqafuar fort mbas teknologjise ne teresi, teknologjise nga puna por edhe nga paraqitja dhe perfeksioni. Deget me te mira per te ardhmen jane ato qe kane lidhje me teknologjine sic jane:

1.Inxhinieria Elektronike
2.Inxhinieria Kompjuterike
3.Inxhinieria Informatike
4.Inxhinieria Mekantronike
5.Inxhinieria Materiale
Rendita keto 5 dege si profesionet me te mira te se ardhmes. 3 deget e para, Inxh Elektronike, Kompjuterike dhe Informatike jane 3 Inxh me kryesore te se ardhmes qe kane te bejne drejt perse drejti me teknologjine. Dega e Inxh Mekatronike eshte e ardhmja e Automjeteve me teknologji te avancuar. Inxh Materiale eshte nje nga Inxh qe do kerkohet shume sepse cdo gje qe na rrethon perbehet nga materialet, nga anijet e Nasas dhe veshjet e astronauteve deri tek jastiku dhe divani ku jemi shtrire, Inxh Materiale do te bej qe Inxh e tjera te varen nga kjo Inxhinieri sepse pa materialin e permisuar dhe rezistent teknologjite e se ardhmes do te deshtojn. Nese doni treg maksimal pune dhe paga te majme ne te ardhmen ju sygjeroj nje nga keto Inxhinieri.
Share:

0 comments:

Post a Comment

---
provimetematures@gmail.com
Powered by Blogger.

Popular Posts