Votojnë studentët në internet: Ja pedagogët më të mirë në Tiranë

TIRANE- Një votim është kryer online nga studentët mbi pedagogët më të mirë. Sipas Këshillit Rinor të Ambasadës Amerikane, studentëve u është kërkuar të shprehen me emra se kush janë profesorët që dallohen për integritetin, përgatitjen akademike, marrëdhëniet korrekte me studentët dhe përkushtimin me të cilin e kryejnë detyrën. Bëhet fjalë vetëm për arsimin e lartë publik, dhe konrektisht Universitetin më të madh të vend, atë të Tiranës.

Ja rezultatet
Fakulteti i Drejtësisë, Prof. Asoc. Enkeleda OLLDASHI
Fakulteti i Ekonomisë,  Departamenti i Ekonomiksit, Prof. Dr. Tonin KOLA
Departamenti i Marketingut , Prof.Dr. Ilia KRISTO
Departamenti i Statistitikës dhe Informatikës së zbatuar, Prof. Dr. Bashkim RUSETI
Departamenti i Financës, Eni NUMANI
Fakulteti i Historisë deh Filologjisë, Departamenti i Gazetarisë, Prof. Dr. Artan FUGA.
Fakulteti i Shkencave Sociale, Departamenti i Sociologjisë, Prof. Edlira HAXHIYMERI, Departamenti i Psikologjisë, Dr. Skerdi ZAHAJ, 
Fakulteti i Mjekësisë, Dr. Learta KAKARRIQI
Fakulteti i Gjuhëve të Huaja, Departamenti i Gjuhës Angleze, Dr. Albert SHEQI.

©opinion.al
Share:

0 comments:

Post a Comment

---
provimetematures@gmail.com
Powered by Blogger.

Popular Posts