Njoftim për regjistrimin në provime, Sezoni i provimeve të Semestrit të I-rë, Janar-Mars 2016

DATAT e PROVIMEVE te Fakulteti i Ekonomise , Tirane - (SHIKO)

Lajmërohen studentët e sistemit bachelor me kohë të plotë dhe me kohë të pjesëshme se në sezonin e provimeve të semestrit të parë Janar – Mars 2016 rregjistrimi për provime do të bëhet si vijon:
 • Studentët e sistemit të ditëstrevjeçar duhet të rregjistrohen në sistem
 • Studentët e sistemit të ditës që kanë qenë në sistemin katërvjeçar duhet të rregjistrohen përmes dërgimit të një mesazhi në adresën e e-mailit ditaprovimeshkurt2016@feut.edu.al Në mesazhin që do të dërgojnë me e-mail ata duhet të shkruajnë:
 1. Emri Atësia Mbiemri
 2. Dega e studimit që ndjekin
 3. Viti i fillimit të studimeve
 4. Lëndët që do të japin provim gjatë këtij sezoni
 • Studentët e sistemit me kohë të pjesëshme duhet të rregjistrohen përmes dërgimit të një mesazhi në adresën e e-mailit ptprovimeshkurt2016@feut.edu.al Në mesazhin që do të dërgojnë me e-mail ata duhet të shkruajnë:
 1. Emri Atësia Mbiemri
 2. Dega e studimit që ndjekin
 3. Viti i fillimit të studimeve
 4. Lëndët që do të japin provim gjatë këtij sezoni
Regjistrimet për studentët që do të rregjistrohen në sistem do të mbyllen 24 orë përpara fillimit të provimit. Në këtë moment sistemi mbyllet automatikisht.
Rregjistrimet për studentët që do rregjistrohen përmes mesazhit në e-mail mbyllet si vijon:
 • Për studentët e ish sistemit katëvjeçar të ditës në datë 1 shkurt 2016
 • Për studentët e sistemit me kohë të pjesëshme në datë 25 Janar 2016.
Share:

0 comments:

Post a Comment

---
provimetematures@gmail.com
Powered by Blogger.

Popular Posts