Kalendari i festave zyrtare 2016

1 dhe 2* Janar - Festat e Vitit të Ri

14 Mars - Dita e Verës

22 Mars - Dita e Nevruzit

27 Mars* - Dita e Pashkës Katolike

1 Maj* - Dita e Pashkës Ortodokse Dita Ndërkombëtare e Punonjësve

5 Korrik** - Dita e Bajramit të Madh

12 Shtator**Dita e Kurban Bajramit

19 Tetor - Dita e Lumturimit të Nënë Terezës

28 Nëntor - Dita Flamurit dhe e Pavarësisë

29 Nëntor - Dita e Çlirimit

8 Dhjetor - Dita Kombëtare e Rinisë

25 Dhjetor* - Krishtlindjet

*Në rastet kur festat zyrtare bie në ditët e pushimit javor, dita e hënë është ditë pushimi.

**Shënim: Data e festave të Kurban Bajramit dhe Bajramit të Madh mund të ndryshojë sipas kalendarit hënor. Në rast se do të ketë ndryshime, do të viheni në dijeni me një njoftim të dytë.

Share:

0 comments:

Post a Comment

---
provimetematures@gmail.com
Powered by Blogger.

Popular Posts