2 States (5)

2 States eshte filmi i perzgjedhur per kete muaj. Udhëtimi më romantik i një çifti me kultura të ndryshme, Krish Malohtra dhe Ananya. Pas mbarimit të studimeve në universitet ata vendosin të martohen por a do të bien dakord prindërit e tyre për këtë martës?

IMDb 7.1/10         Shiko filmin online - SHIKO 

Trailer


Share:

0 comments:

Post a Comment

---
provimetematures@gmail.com
Powered by Blogger.

Popular Posts