Kur i marrim pushimet ?

 Ditet po ikin nje nga nje dhe po afrojne pushimet... Por kur i marrin pushimet UNIVERSITETI dhe GJIMNAZI. Ne fillim te vitit shkollor kane dale dhe udhezimet zyrtare me datat se kur i marrim pushimet dhe kur rifillojme,

DATAT E PUSHIMEVE UNIVERSITETI ( LEXO KETU )
DATAT E PUSHIMEVE GJIMNAZI ( LEXO KETU ) , gjithashtu ne kete udhezim do te gjeni edhe data se kur do zhvillohen provimet e matures.
Sa i perket festave te nentorit , dihet qe dita e HENE eshte pushim sepse festat jane ne diten e shtune dhe te diel , por ne disa universitete dite pushimi do te jete edhe dita e MARTE.
Share:

0 comments:

Post a Comment

---
provimetematures@gmail.com
Powered by Blogger.

Popular Posts