Vlerësoni atë që keni !

Jetojmë në shoqëri ku secili krahasohet me dikë. Kjo shpesh lë ndjenja negative - xhelozi dhe zili. Igor Kallashnikov është artist i cili ilustroi këtë problem dhe tregoi që kjo që po bëjmë është e pavlefshme sepse duhet ta vlerësojmë atë që kemi. Shikoni galerine e meposhtme...

fdbesgg
Do të ishte shumë mirë të fluturoj me helikopter, pa rrëmujë në komunikacion dhe me pamje të bukur kah qyteti..." 
ddbwwrf
"Kjo nuk është veturë, por vepër arti! Asnjëherë nuk do të fitoj majft për të vozitur një automobil të tillë."
gcdrhhdrh
"Ah, sa veturë e mirë. E fuqishme, me plot hapësirë. Vajzat kthejnë kokën pas një veture të tillë."
ghghet
"Ky djalë është aq me fat që vozit Ford! Sigurisht ka kondicioner , gjithçka! Dhe sigurisht nuk prishet çdo 100 kilometra!"
cgjtgjtj
"Biçikleta është super, por paramendo ti thithësh këto gazra helmuese çdo ditë. Vjen nga puna i djersitur, e kur bie shi? Ai sigurisht ndihet mirë në veturë, rehat. Dhe mund ta mbyllë dritarën nëse duhet..."
fhres
"Përsëri më iku autobusi. Tani duhet të ec deri në punë. Po të kisha biçikletë do të mund të shkoja në punë vetë dhe do të isha në formë të shkëlqyer."
gfjryj
"Vallë pse është aq i mërzitur ky djalë? Ndoshta po shkon në punë të cilën nuk e do? Të paktën ai mund të shkojë ku të dojë pastaj..."

Share:

0 comments:

Post a Comment

---
provimetematures@gmail.com
Powered by Blogger.

Popular Posts