3 Idiots (4)

Dy miq do fillojne nje kerkim per nje mik te humbur. Ne kete udhetim ata ndeshen me nje bast te gjate te harruar nje martese qe ata duhet te prishin dhe nje funeral qe del jashte kontrollit.

Vleresimi IMDB 8.5/10                  SHIKO ONLINE

Trailer


Share:

0 comments:

Post a Comment

---
provimetematures@gmail.com
Powered by Blogger.

Popular Posts