Programi per shkembim studentor. Programi YES

Ky program eshte i vlefshem për të gjithe nxenesit e klasave te 10 dhe 11 qe deshirojne te kryejne nje vit shkolle ne SHBA duke qendruar ne nje familje atje.


- Ky program eshte FALAS duke iu mundesuar te ndiqni nje vit gjimnazi ne nje nga gjimnazet ne SHBA , duke jetuar me nje familje amerikane. Gjithashtu ky program eshte i mbeshtetur edhe nga MASTe linku i meposhtem keni te gjithe informacionin e duhur. Si te aplikoni , fazat e konkurimit dhe data.

SHKRESA PROGRAMI YES 2016-2017 SHIKO
Share:

0 comments:

Post a Comment

---
provimetematures@gmail.com
Powered by Blogger.

Popular Posts