Konkurs esesh !

Afati i aplikimit: 30 Nëntor, 2015
Janë hapur aplikimet për Konkursin e eseve nga “Fountain Magazine”. Tema për konkursin e këtij viti është ” Përcaktimi i temës së kohës sonë. Si mendoni se historia do të regjistrojë shekullin e 21-të? ”
Si mendoni se do të jetë tema e shekullit të 21-të?
Mosha e lidhjeve? Rilindja e besimit? Përplasja e qytetërimeve? Mosha e internetit? Ngritja e fundamentalizmit? Udhëtimet në yje? Barazia gjinore? Trafikimi i qenieve njerëzore? Lufta e Tretë Botërore? Inteligjenca artificiale? Gjenetika? Bashkëpunimi? Konkurrenca? Revolucion shpirtëror? Sekularizmi? Vlerat? Etika? …
Kriteret
Ky konkurs është i
hapur për të gjithë shkruesit nga e gjithë bota.
Çmimet
Vendi i parë – $1,500
Vendi i dytë – $750
Vendi i tretë – $300
Dy çmime mirënjohje – $200 each
Si të merrni pjesë?
  • Vendosi esenë në faqen e pranimeve online në këtë LINK.
  • Fjalët e esesë duhet të varjojnë midis 1,500 dhe 2,500 fjalëve
  • Esetë pritet të jenë faktike, por me një stil frymëzues që do të përfshijnë edhe arsyen, edhe shpirtin tonë.
Për të tjera informacione, vizitoni The Fountain Magazine ose seksionin e Pyetjeve.

©mundesi
Share:

0 comments:

Post a Comment

---
provimetematures@gmail.com
Powered by Blogger.

Popular Posts