Ja çfarë bëjnë gjimnazistët e Tiranës për Halloween

Kudo ne bote por edhe ne Shqiperi kohet e fundit po festohet data e ringjalljes se shpirtrave.  Shqipëri, kjo festë po merr përmasa të mëdha duke u bërë një ditë e veçantë për të rinjtë të cilët dalin natën të festojnë duke veshur kostume që personifikojnë personazhë të frikshëm të frymëzuar nga filmat thriller ose kostume të personasheve të show bizz-it që kanë krijuar një stil të tyre.


Me siguri dhe nxënësit e gjimnazit “Sami Frashëri” në Tiranë diku do të jenë frymëzuar që mundën të realizonin  një festë kaq të veçantë në oborrin e shkollës së tyre. I gjithë ky organizim nuk i shpëtoi as vëmendjes tonë, kështu që më poshtë do të gjeni disa foto të bëra gjatë festës.
*Informacioni i marre nga Revista NAM
Share:

0 comments:

Post a Comment

---
provimetematures@gmail.com
Powered by Blogger.

Popular Posts