Gjenerata google!

Si veproni kur ju bëjnë një pyetje? Me shumë mundësi ju shkon menjëherë ndërmend të hapni Google, në tabletë, kompjuter a celular. Sepse motorët e kërkimit ofrojnë informacion rreth çdo gjëje, por ajo që ju nuk dini është se e gjitha kjo shkakton probleme. Kemi pyetur të rinjtë e Tiranës se sa e përdorin Google dhe për çfarë më së shumti…

VIDEO


Share:

0 comments:

Post a Comment

---
provimetematures@gmail.com
Powered by Blogger.

Popular Posts