The Theory of Everything (3)

Per muajin tetor filmi i perzgjedhur eshte The Theory of Everything i cili tregon per marrdhenien mes fizikantit te famshem Stephen Hawking dhe gruas se tij. Vleresimi IMDb 7.8/10

Shiko filmin online -
LINKU

Trailer


Share:

0 comments:

Post a Comment

---
provimetematures@gmail.com
Powered by Blogger.

Popular Posts