PROGRAMIMI DO TË MËSOHET NGA SHKOLLA FILLORE NË AUSTRALI

Plani i ri mësimor nga teknologjitë digjitale që u miratua nga të gjithë ministrat e arsimit në Australi javën e kaluar, përfshin programim në vend të historisë dhe gjeografisë.

The Australian“ njofton që kodet kompjuterike do të mësohen në shkollën fillore na viti i 5të i shkollimit, ndërsa programimi nga viti i 7të. Kjo përfshihet në ligjin e ri që u miratua javën e kaluar.

Qeveria do të ndajë 12 miliona dollarë australianë për katër iniciative brenda arsimit zhvillimi i planit inovativ mësimor nga matematika, zbatimi i kodimit kompjuterik, program për bashkëpunim ndërmjet shkollave dhe sektorë të tjerë si dhe financim të shkollave verore për nxënës.
Share:

0 comments:

Post a Comment

---
provimetematures@gmail.com
Powered by Blogger.

Popular Posts