PK (2)

Per muajin Shtator eshte zgjedhur filmi PK. Nje i huaj ne nje qytet ben pyetje qe askush me pare nuk i ka bere. I njohur nga inicialet P.K , pyetjet dhe
kurioziteti femijeror do te dergojne ate ne nje udhetim te dashurise , te qeshjes dhe te braktisjes.

IMDb 8.3/10                     (SHIKO)

TRAILER

 
Share:

0 comments:

Post a Comment

---
provimetematures@gmail.com
Powered by Blogger.

Popular Posts