Cfare vazhdon ?

Ne Shqiperi ka shume programe studimi por jo te gjitha prej tyre vlejne ! Disa nuk kane treg pune per shkak te mbipopullimit te tregut dhe disa dege te tjera kane kerkuar dhe vazhdojne te kerkojne punetore te kualifikuar qe ne shumicen e rasteve mungojne ose jane me pakice. Por cilat dege vlejne per te studiuar e cila jo...

Deget qe ia vlene per te studiuar.

1.
Financa , ekonomiks , informatike ekonomike jane dege qe asnjeher nuk e humbasin vleren e tyre. Tregu gjithmone ka nevoje per to.

2.
Inxhinieri informatike ,
inxhinieri elektronike , informatike ,inxhinieri telekomunikacioni jane dege qe kerkesa per treg pune sa vjen e rritet me shume. Jeni me fat nese keni fituar nje dege te tille.

3.Imazheri , Logopedi , Fizioterapi ,Teknikë e Lartë Laboratorike jane te vetmet dege qe kane nje treg pune te stabilizuar ne SHQIPERI. Numri jo shume i madh i personave ne keto dege sjell qe nje person fiton nje shume te konsiderueshme parash. Sidomos ne deget imazheri dhe teknike e larte laboratike jane dege me kerkesa shume te larte. Shpresojme te keni fituar nje nga keto dege !

Deget qe NUK ia vlene per te studiuar.


1.DREJTESI - Super mbipopullim i tregut ! Tashme eshte 5 vjecar.

2.Programet 2 vjecare - ne te shumten e rasteve jane deshtim.
Share:

0 comments:

Post a Comment

---
provimetematures@gmail.com
Powered by Blogger.

Popular Posts