Statistika !

2256 maturante ne gjithe Shqiperine kane vendosur ne 1 nga 10 preferencat Mjekesi te Pergjithshme Ndersa per
FINANCE , Finance Kontabilitet dhe Finance Banke vetem ne rrethin TIRANE ka 2276 maturante qe kane zgjedhur kete dege. Ndersa ne total ne gjithe Shqiperine kete dege e kane zgjedhur 9385 maturante. Kjo nje shifer e madhe. Por ndryshe nga mjekesia dega Finance , Finance Kontabilitet dhe Finance Banke nuk eshte vetem ne Tirane ! Dega e Drejtesise eshte zgjedhur 1 nga 10 preferencat nga 9084 maturante. Por vihet re se nje maturante e ka hedhur degen DREJTESI ne disa universitete si ai i Tiranes , Durresit etj ...
Share:

0 comments:

Post a Comment

---
provimetematures@gmail.com
Powered by Blogger.

Popular Posts